top of page
Kvinde studere.jpg

UDDANNELSER PÅ
ZONECOLLEGE

Zoneterapeut // Kostvejleder // Kraniosakralterapeut // Akupunktør
Alle vores uddannelser tager udgangspunkt i det hele menneske.
Udover den fysiske krop inddrages de psykiske aspekter af betydning for menneskets trivsel.
 
Vi lægger stor vægt på at uddanne terapeuter til gode håndværkere, som lærer at “læse”, hvad deres hænder mærker. Ud fra det visuelle bliver de i stand til at tolke, hvad klientens krop fortæller. 
 
Kommende terapeuter lærer at tolke kroppens signaler og blive i stand til at formidle deres viden videre til klienterne.
På Zonecollege Danmark kan du tage den professionelle Zoneterapeutuddannelse. Uddannelsen henvender sig både til dig der allerede har en terapeutisk baggrund og til dig der ingen har. 

Pris fra kr. 37.500

Zoneterapeut
opstart d. 21/8-23

På Zonecollege Danmark kan du tage den professionelle Zoneterapeutuddannelse.

Uddannelsen henvender sig både til dig
der allerede har en terapeutisk baggrund og til dig der ingen har. 

 

Som Zoneterapeut udfører du alternative
behandlinger ved at trykke på bestemte punkter under patientens fødder.​

På Zonecollege Danmark kan du tage den professionelle Kostvejlederuddannelse. Lær at guide dine klienter til et bedre og sundere helbred. Du behøver ikke noget forudgående kendskab til kost og ernæring, det får du på uddannelsen.

Pris kr. 49.500

Kostvejleder

Lær at guide dine klienter til et bedre og sundere helbred.

Du behøver ikke noget forudgående kendskab til kost og ernæring, det får du på uddannelsen.

Som Kostvejleder kan du udarbejde kostplaner og give grundlæggende vitamin- og mineralterapi.

På Zonecollege Danmark kan du tage den professionelle Kraniosakral uddannelse. Formålet med uddannelsen er at give terapeuten en alsidig og grundlæggende viden, både fysisk og psykisk samt at kunne arbejde professionelt med kraniosakralterapi på baggrund af stor praktisk erfaring.

Pris fra kr. 37.500

Kraniosakralterapeut
opstart d. 23/8-23

Formålet med uddannelsen er at give terapeuten en alsidig og grundlæggende viden, både fysisk og psykisk samt at kunne arbejde professionelt med kraniosakralterapi på baggrund af stor praktisk erfaring.

Uddannelsen er i høj grad båret af meget praktisk undervisning samt teoretiske oplæg. Uddannelsen kan tages af alle.

På Zonecollege Danmark kan du tage den professionelle Akupunkturuddannelse. Vi tilbyder en uddannelse, hvor der undervises på det højeste niveau indenfor pulsdiagnosticering. Uddannelsen er en af de mest omfattende i Danmark, med nogle af landets højest kvalificerede undervisere.

Pris fra kr. 94.950 

Akupunktør
opstart d. 5/9-23

Vi tilbyder en uddannelse, hvor der undervises på det højeste niveau indenfor pulsdiagnosticering. Uddannelsen er en af de mest omfattende i Danmark, med nogle af landets højest kvalificerede undervisere.

Vi lægger stor vægt på, at de studerende udvikler praktiske færdigheder, og introduceres til de naturlige kompetencer der forventes af en veluddannet akupunktør.

lymfe.jpg

Pris kr. 16.250

Lymfedrænageterapeut

Få en intensiv grunduddannelse, hvor vi beskæftiger os meget med at indøve de særlige lymfedrænageteknikker, de 5 grundgreb, rytmen i behandlingen mv.

 

Vi øver teknikkerne på hinanden, og på sidste del af uddannelsen behandles der også folk udefra. Vi kommer omkring forskellige diagnoser og hvordan vi kender forskel og differentierer.

Akupunktør
Kraniosakralterapeut
Kostvejleder
Zoneterapeut
bottom of page