top of page
Kvinde studere.jpg

UDDANNELSER PÅ
ZONECOLLEGE

Zoneterapeut // Kostvejleder // Kraniosakralterapeut // Akupunktør
Alle vores uddannelser tager udgangspunkt i det hele menneske.
Udover den fysiske krop inddrages de psykiske aspekter af betydning for menneskets trivsel.
 
Vi lægger stor vægt på at uddanne terapeuter til gode håndværkere, som lærer at “læse”, hvad deres hænder mærker. Ud fra det visuelle bliver de i stand til at tolke, hvad klientens krop fortæller. 
 
Kommende terapeuter lærer at tolke kroppens signaler og blive i stand til at formidle deres viden videre til klienterne.
Zoneterapeut
På Zonecollege Danmark kan du tage den professionelle Zoneterapeutuddannelse. Uddannelsen henvender sig både til dig der allerede har en terapeutisk baggrund og til dig der ingen har. 

Pris fra kr. 37.500           Opstart d. 20.1.25

Zoneterapeut

På Zonecollege Danmark kan du tage en professionel Zoneterapeutuddannelse.

Uddannelsen henvender sig både til dig
der allerede har en terapeutisk baggrund og til dig der ingen har. 

 

Du får et bredt kendskab til kinesisk medicin, organ relateret muskler og biopati.

På Zonecollege Danmark kan du tage den professionelle Kostvejlederuddannelse. Lær at guide dine klienter til et bedre og sundere helbred. Du behøver ikke noget forudgående kendskab til kost og ernæring, det får du på uddannelsen.

Pris kr. 49.500               Opstart d. 06.06.24

Kostvejleder

Lær at guide dine klienter til et bedre og sundere helbred.

Du behøver ikke noget forudgående kendskab til kost og ernæring, det får du på uddannelsen.

Som Kostvejleder kan du udarbejde kostplaner og give grundlæggende vitamin- og mineralterapi.

På Zonecollege Danmark kan du tage den professionelle Kraniosakral uddannelse. Formålet med uddannelsen er at give terapeuten en alsidig og grundlæggende viden, både fysisk og psykisk samt at kunne arbejde professionelt med kraniosakralterapi på baggrund af stor praktisk erfaring.

Pris fra kr. 37.500         Opstart d. 28.08.24

Kraniosakralterapeut

Formålet med uddannelsen er at give terapeuten en alsidig og grundlæggende viden, både fysisk og psykisk samt at kunne arbejde professionelt med kraniosakralterapi på baggrund af stor praktisk erfaring.

Uddannelsen er i høj grad båret af meget praktisk undervisning samt teoretiske oplæg. Uddannelsen kan tages af alle.

På Zonecollege Danmark kan du tage den professionelle Akupunkturuddannelse. Vi tilbyder en uddannelse, hvor der undervises på det højeste niveau indenfor pulsdiagnosticering. Uddannelsen er en af de mest omfattende i Danmark, med nogle af landets højest kvalificerede undervisere.

Pris fra kr. 94.950           Opstart d. 10.9.24

Akupunktør

Vi tilbyder en uddannelse, hvor der undervises på det højeste niveau indenfor pulsdiagnosticering. Uddannelsen er en af de mest omfattende i Danmark, med nogle af landets højest kvalificerede undervisere.

Vi lægger stor vægt på, at de studerende udvikler praktiske færdigheder, og introduceres til de naturlige kompetencer der forventes af en veluddannet akupunktør.

urter.jpg

Pris fra kr. 40.000          Opstart sep. 2024

Urteterapeut

Er det svært at lære er typisk et af de første spørgsmål. Lad os sige det er udfordrende. Er det givende? Ja det er ekstremt givende og åbner/løfter forståelsen af kinesisk medicin op på et helt nyt niveau. Når først de nye indsigter er tillært så tænker du ’hvordan pokker kunne jeg leve foruden denne viden’, ’hvordan har jeg kunne undvære det, hvordan har mine klienter kunne undvære det’.

Kostvejleder
Kraniosakralterapeut
Akupunktør
Lymfedrænage
Urteterapeut
bottom of page