Kostvejleder_med_able.jpg

KOSTVEJLEDER
UDDANNELSEN

Zonecollege Danmark


Vi udbyder en grundig, helhedsorienterede Kostvejlederuddannelse på højt fagligt niveau.
RAB-godkendt


Vil du være RAB-godkendt Kostvejleder, skal du inden uddannelsens afslutning have bestået anatomi og fysiologi (200 timer) samt sygdomslære (100 timer), dette tages seperat og er ikke inkluderet i uddannelses prisen. Efter endt uddannelse bliver du Registreret Alternativ Behandler som er et kvalitets stempel og giver dig ret til at modtage klienter fra sundhedforsikringerne og Sygeforsikringen danmark. Dette er en fordel, da klienten får tilskud til behandlingerne. Man bliver hermed også momsfritaget. Zonecollege Danmark tilbyder alle supplerende fag, se hele vores udvalg HER.
Uddannelsen


Kostvejlederuddannelsen uddanner dig til at kunne hjælpe både dig selv, familien og andre mennesker til et bedre helbred, forebyggende og i situationer med helbredsproblemer.
Som kostvejleder kan du udarbejde kostplaner og give grundlæggende vitamin- og mineralterapi. Du vil have et stort repertoire af kosttilskud, essentielle fedtsyrer, probiotika/prebiotika, urter, homøopati, sporstoffer, vitaminer, mineraler, enzymer og aminosyrer at vælge ud fra.
Du vil have en bred teoretisk og praktisk erfaring omkring ernæring og motions betydning for helbredet, samt have stiftet bekendtskab med flere andre terapiformer. Fremtiden som Kostvejleder.
Fremme optimal sundhed og funktion på alle niveauer ved at anbefale individuelt tilpassede kostplaner, både kortsigtede, langsigtede, terapeutisk og vedligeholdende

Blive selvstændig ernæringsterapeut/kostvejleder/freelance underviser i privat praksis uden overenskomst med det offentlige sundhedssystem.
Kombinere din kunnen med andre terapiformer indenfor alternativ/komplementær behandling.

Bruge din viden i forbindelse med dagligt arbejde, i undervisningssektoren eller det sociale område.
Uddannelsens længde


272 timers Kostvejledning teori og praksis.
Fordelt over 18 weekender og 7 dages faste ophold som opkræves særskilt.
For at opnå MOMS fritagelse skal du tage disse supplerende fag: 200 timers Anatomi og fysiologi
100 timers Sygdomslære 50 timers Psykologi 50 timer i “Andre behandlingsformer” (f.eks. Medicinsk Qi Gong og Øreakupunktur) 10 timers Klinik drift og markedsføring
Zonecollege Danmark tilbyder alle supplerende fag, se hele vores udvalg HER.
Pris


Kostvejlederuddannelsen koster kr. 49.500
En uges faste ophold (afholdt på sjælland) kr. x.xxx
Skriftlig og mundtlig eksamen i Kostvejledning er ikke inkluderet i prisen.
Eksamensudgift kr. 2.600
Bog kr. 400

Supplerende fag:
Psykologi kr. 7.500
Øreakupunktur kr. 2.300,
Medicinsk Qi Gong kr. 2.300
Klinik drift og markedsføring kr. 2.300

Få et tilbud fra Zonecollege Danmark, afhængigt af hvor mange supplerende fag,
du skal bruge.
Afdragsordning


Vi tilbyder en rentefri afdragsordning.
Kontakt Zonecollege Danmark for at få fremsendt et konkret tilbud.
Ved tilmelding, som er bindende, betales et depositum på kr. 1.500 som fratrækkes uddannelses prisen.
Ved afmelding tilbagebetales depositum ikke.
Hold


Deltager antal pr. hold 6-16.

Vi forbeholder os retten til at udsætte start datoen, hvis ikke der minimum er 6 tilmeldt på uddannelsen.
Undervisningen foregår primært i weekender som klasseundervisning, hvor der bruges tavle, overhead, dvd og video. Under uddannelsen vil der blive afholdt ferie, der som udgangspunkt følger folkeskolernes ferier og fridage.
Læseplan


På vores uddannelses kalender kan du følge undervisningen uge for uge. Kostvejleder 2020-2022
Efteruddannelse


Efter endt uddannelse som Kostvejleder kan man læse videre til Ernæringsterapeut. Denne uddannelse kræver at man kan læse og forstå engelsk på fagligt højt niveau.

På Ernæringsterapeutuddannelsen går vi dybere i de ernæringsfaglige, videnskabelige, filosofiske og spirituelle områder af livet, som er nødvendige for at kunne forholde sig til (alvorlige) kroniske tilstande, udviklingsforstyrrelser, samt potentielt dødelige sygdomme.

For at kunne arbejde terapeutisk forsvarligt med disse områder må man berøre menneskers kerne og forskellige eksistentialistiske problematikker. Du skal selv gennem et terapeutisk forløb, for at få en dybere forståelse for det menneskelige sind og hvordan det påvirkes både indefra (ernæring, følelser, tanker, arv og indre kommunikation) og udefra (motion og sociale forhold, herunder aktivitet/samspil med andre.

Du får samtidig et tættere kendskab til ernæringsvidenskab og tilgrænsende områder, for at kunne bygge bro til og forstå det offentlige sundhedssystem og dets styrker og svagheder. Du vil lære at læse videnskabelige artikler på en seriøs og kritisk måde og få en god fornemmelse af forskningens styrker og svagheder.
Informationsmøde


På vores informationsmøder får du en grundig gennemgang af hele uddannelsesforløbet.
Du får en smagsprøve på, hvad den enkelte uddannelse indeholder, og får besvaret eventuelle spørgsmål, møder din kommende underviser og ser vores undervisningslokaler.
Dette er naturligvis helt gratis.

TILMELD INFOMØDE
Du kan også booke en samtale.
Ved optagelsessamtalen gennemgås dine ønsker og mål, og der tilrettelægges et uddannelsesforløb, som passer netop til dig.
Vil du booke en personlig samtale, er du velkommen til at ringe på: 2440 4018 Ved en personlig samtale gennemgås uddannelsesforløbet, og vi kommer ind på dine ønsker, mål og muligheder for fremtiden.

Billede af David Travis