lymfe.jpg

LYMFEDRÆNAGE
GRUNDUDDANNELSEN

Zonecollege Danmark


Lymfedrænage er en spændende selvstændig behandlingsform, og et godt supplement til mange andre behandlingsformer. Uddannelsen veksler mellem teori og behandling af hinanden og af folk udefra.
Som hjemmearbejde er der en skriftlig teoretisk opgave og behandlinger.
Der er afsluttende eksamen.
Uddannelsen


Grunduddannelsen er en intensiv uddannelse, hvor vi beskæftiger os meget med at indøve de særlige lymfedrænageteknikker, de 5 grundgreb, rytmen i behandlingen mv. Der findes behandlingssystemer for halsen, ansigt, nakken, arme og armhuler, bryst, mave/lyske, ryg, lænd, ben foran, ben bagpå og fødder. Vi øver meget på hinanden. På sidste del af uddannelsen behandles der også folk udefra. Af teori bliver lymfesystemets anatomi og fysiologi gennemgået, herunder det autonome nervesystem, immunsystemet, bindevæv, dynamisk væv/hjerte-kar-systemet og stoftransporten. Yderligere gennemgås effekten af Manuel Lymfe Drænage (MLD), indikationer og kontraindikationer og noget om ødem/lymfødem mv. Vi kommer omkring forskellige diagnoser og hvordan vi kender forskel og differentierer. På sidste halvdel af uddannelsen skal der som hjemmeopgave skrives en teoretisk opgave relateret ud fra den teori, der tidligere er gennemgået, og der skal behandles 3 klienter med hver 6 behandlinger af 1½ time samt skrives journal. Du vil efter endt grunduddannelse kunne diagnosticere en lang række lidelser, hvor lymfesystemet er intakt, men ikke er optimalt fungerende og tilrettelægge behandling af dem.
Uddannelsens længde


I grunduddannelsen på 13 dage er yderligere indlagt fjernundervisning:
30 timer til behandling af klienter og 10 timer til skriftlig teoretisk opgave.
Pris


Lymfedrænageterapeut grunduddannelsen koster kr. 16.250
Afdragsordning


Vi tilbyder en rentefri afdragsordning.
Kontakt Zonecollege Danmark for at få fremsendt et konkret tilbud.
Ved tilmelding, som er bindende, betales et depositum på kr. 1.500 som fratrækkes uddannelses prisen.
Ved afmelding tilbagebetales depositum ikke.
Hold


Deltager antal pr. hold 6-16.

Vi forbeholder os retten til at udsætte start datoen, hvis ikke der minimum er 6 tilmeldt på uddannelsen.
Undervisningen foregår primært i weekender som klasseundervisning, hvor der bruges tavle, overhead, dvd og video. Under uddannelsen vil der blive afholdt ferie, der som udgangspunkt følger folkeskolernes ferier og fridage.
Efteruddannelse


Efter endt uddannelse som Lymfedrænageterapeut kan man læse videre og tage specialuddannelsen til Lymfødemterapeut. Specialuddannelsen løber over 10 dage (250 timer) inkl. 15 timer til hjemmebehandling af klienter. Pris kr. 12.500 kr.
Informationsmøde


På vores informationsmøder får du en grundig gennemgang af hele uddannelsesforløbet.
Du får en smagsprøve på, hvad den enkelte uddannelse indeholder, og får besvaret eventuelle spørgsmål, møder din kommende underviser og ser vores undervisningslokaler.
Dette er naturligvis helt gratis.

TILMELD INFOMØDE
Du kan også booke en samtale.
Ved optagelsessamtalen gennemgås dine ønsker og mål, og der tilrettelægges et uddannelsesforløb, som passer netop til dig.
Vil du booke en personlig samtale, er du velkommen til at ringe på: 2440 4018 Ved en personlig samtale gennemgås uddannelsesforløbet, og vi kommer ind på dine ønsker, mål og muligheder for fremtiden.
Læseplan


På vores uddannelses kalender kan du følge undervisningen uge for uge. Lymfedrænage 1. del 2022
Lymfedrænage 2. del 2022

Billede af David Travis